Skip to content

EL PARADÍS PERDUT

21 hores: En J.F.C , es troba internat a la unitat de malalts d’alzheimer de l’ hospital X. Corre amb un gos depeluix penjat a l’espatlla. Es queixa amargament perquè l’animal no es mou per més que l’amoixa i acarona.

21 hores: En L.U.I administrador d’una important fàbrica de cosmètics està sopant en un restaurant amb un possible comprador dels seus productes

00.00 hores:En J.F.C després de prendre la medicació de la nit dorm profundament al seu llit a l’hospital. Somia. Quan era un nen, a pagès, sempre jugava amb un gos que estimava molt; ara mentre dorm se li apareixen aquelles imatges. Somriu plàcidament mentre li regalima una mica de saliva per la comissura dels llavis.

00.00 hores : A en L.U.I li ha costat d’adormir-se, ha estat pensant amb l’acord que havia tancat amb el comprador, enfadat, rumiava que si no hagués begut tant de vi hauria aconseguit una venda més favorable. Ara dorm profundament i somia. Concretament,en aquell dia, quan era un infant ,que a la nit va nevar. El seu pare no va poder anar a treballar. Ell tampoc va poder anar a l’escola. Abraçats van sortir al jardí i van jugar a la neu amb el gos de la família. Somriu plàcidament mentre li regalima una mica de saliva per la comissura dels llavis.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*