Skip to content

QUI ELS VA PARIR

En FJN es dedica a la política. El seu pare- franquista de soca-rel , que aquest sí que és un viu- quan va veure que li costava, diners, sang suó i llàgrimes que el seu fill aprovés el primer curs de Dret ho va tenir clar. Va convocar una reunió familiar i li va dir: “inscriu-te en algun partit una mica marginal però no massa. Així potser tindràs alguna oportunitat de fer-hi carrera que l’altra ja la suarem tots”.

Així es va fer i el xicotet a bots, empentes, i algun sobre amb diner negre va aconseguir de llicenciar-se en tort.

El pare, que s’estima perdudament aquell tarambana, fa coll i mànegues, així com nombroses donacions, perquè el seu fill s’incrusti a “l’aparell del partit” i ara ja el tenim, inútil com sempre, d’assessor personal a la Generalitat. Li encarreguen que gestioni algun vaixell per a transportar aigua en èpoques de diluvi i coses per a l’estil. Li han posat cotxe oficial i xofer, això sí, de lloguer però a càrrec de l’Administració. Fa poc ha maridat amb una noia d’esquerres però de bona família, que també n’hi ha. El pare en la solitud de les seves maquinacions pensa que estaria content de ser avi. També que si el nét és una mica normal i ell té salud i vida, ja es cuidarà prou de que sigui de dretes, que aquests sí que en saben de manar.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*