Skip to content

JAVIER URQUIA, UN JUTGE CORRUPTE

El TSJA ha condemnat al ex jutge de Marbella, Javier Urquía, ha 2 anys de presó. La sentència considera provat que va cometre un delicte de suborn i un altre de prevaricació. Evidentment se’l podia haver condemnat  a una pena més dura però la sentència desprèn cert  tuf de gremialisme. Tan sols amb una pena de dos anys i un dia, quan la sentència fos ferma, hagués hagut d’ingressar a presó. Amb dos anys, i al no tenir antecedents, s’estalviarà aquest mal tràngol. 

De jutges i magistrats n’hi ha de professionalment bons, de regulars, d’ineptes i finalment de corruptes. Aquests últims tan sols els pot perdonar Déu. El lloc de Javier Urquía, un cop la sentència sigui ferma, és a la presó. La raó és molt senzilla, no hi ha ser més repugnant i més perillós per a la societat que un jutge predeterminadament injust.

 

2 Comments