Skip to content

ÀNIMES CONTEMPLATIVES

L’escriptor portuguès Fernando Pessoa va deixar escrit al llibre del desassossec que: “la vida és un viatge experimental, fet involuntàriament. És un viatge de l’esperit fet a través de la matèria i, com que és l’esperit qui viatja, és en ell a on es viu. Hi ha, però ànimes contemplatives que han viscut més intensament, més extensament i tumultuosament que d`altres que han viscut externes. El resultat ho és tot. Allò que s`ha sentit, ha estat allò que s’ha viscut”.

Deixant a part de si aquest viatge és voluntari o involuntari, trobo molt encertada la reflexió que conté. Certament els sentiments i la gestió de la intel.ligència emocional són el nostre repte pendent.

Quan dues persones decideixen compartir la vida emprenen un viatge per el sender dels sentits i de la vivència. Aquest viatge és per naturalesa, des del naixement, de caire individual, però ara també serà compartit, caldrà doncs ser capaç de preservar la individualitat de cadascú, però també, de ser capaç de generar la fusió necessària per arribar a l’orgasme còsmic.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*