Skip to content

QUÈ CONY LEGISLEN?

Tinc la costum de llegir-me la publicitat que publica “Osona Comarca”, penso en el nostre director en Joan Turró, i els maldecaps que deu tenir per fer que les despeses no superin als ingressos. La setmana passada em vaig quedar bocabadat quan vaig veure un anunci de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor. Que quedi clar que no critico pas aquest organisme. Ens informava en la seva publicitat, que els usuaris de telèfon mòbil amb targeta de prepagament s’havien de dirigir a una oficina comercial (?), abans del 09-11-09 per identificar-se com a clients, i que aquesta mesura és obligatòria i està regulada per la llei 25/2007 de 18 d’octubre. Posteriorment també avisava als usuaris que si no ho feien podrien perdre la línia i el número de mòbil.
Em permeto,públicament, d’advertir als “cabrits” que han fet aquesta norma, amb efectes retroactius, que me la passo pel “forro”, que no aniré a identificar-me a cap oficina i que si volen em poden tallar la línia i esborrar el meu número de mòbil. També poden enviar a casa a la policia per confiscar-me el telèfon. Però que collons s’han cregut? Per fer aquestes normes els paguem el sou?
Penso en un pare de família o en una mare, aturats, preocupats per com pagaran la hipoteca o com atendran les necessitats dels seus fills. Que deuen pensar al llegir aquesta normativa? És que tots plegats no tenim prou maldecaps perquè ens molestin d’aquesta manera?
Si fos per mi enviaria a algun diputat a casa seva, això sí prèviament li pagaria una indemnització de 45 dies per any i li atorgaria el dret a cobrar la prestació d’atur de forma vitalícia. Estaríem tots més tranquils i viuríem més bé.
Cada dia ho tinc més clar, contra l’abús sistemàtic del poder tan sols hi ha una via i aquesta no és d’altra que la desobediència civil. Això sí que els fa por . Ells tan llustrosos i clenxinats, plens de vanitat, no podrien pas suportar que tothom en “passés”. Tindrien un atac de pànic.

2 Comments