Skip to content

LA JOIA DE VIC

Vic, arquitectònicament i museísticament parlant té moltes joies. També té moltes infraestructures de primera qualitat i alguna de la que hi hauria molt que discutir. Això però ja ho sap tothom.

No li manca la sort, tot sovint li cauen premis importants de loteria. Llàstima que també hi ha uns poder fàctics als que caldria posar a ratlla sovint.

Com ja he explicat altres vegades, amb en Jaume Ortiz i l’artista manlleuenc Miquel Colomer fem una tertúlia a Ràdio Vic els dimarts de 8 a 9 del vespre. Buscant convidats un dia algú em va parlar d’en Sergi Pérez. Em van dir que era filòsof i professor de meditació. Als que fem el programa aquests temes ens interessen així que vaig decidir convidar-lo. La tertúlia va ser magnífica i les seves aportacions molt interessants. Vam pensar que vingués un cop al mes.

Sé perfectament que a molta gent aquests temes no li diuen res, però com que sóc l’encarregat de buscar convidats que tinguin coses interessants per a dir, i no tinc prejudicis, a l’inrevés d’altres que es fan dir intel·lectuals, també sóc conscient de que hi ha persones que volen saber coses sobre l’autoconeixement i el creixement personal. Tot el que serveixi per mitigar o anular el sofriment propi i el dels altres em mereix un gran respecte. Totes les persones aspirem a ser felices.

Em defineixo políticament i espiritualment com un eclèctic. Agafo pensaments diversos i en faig la meva pròpia composició. Per això em costa d’entendre la gent que s’apunta a una filosofia determinada i menysprea les altres. Tampoc em crec res que no pugui comprovar personalment i abomino de les sectes, siguin polítiques, religioses o de qualsevol altra mena.

La meva dona i jo ens hem apuntat a l’associació cultural “El Centre” hi anem un cop a la setmana. Allà hi treballa en Sergi Pérez i altres professors, els quals respecten escrupolosament les creences de cadascú. Aquesta escola és per a mi la gran joia de Vic.

Simple informació, tothom és ben lliure de fer el que vulgui amb la seva vida.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*