Skip to content

SI TÉ EXPLICACIÓ NO SE LI TROBA

En Jaume Ortiz i jo estem a gust treballant plegats als mitjans de comunicació. Per això vam anar a parlar amb en Joan Turró, director d’Osona Comarca de Mitjans de comunicació SL. Vam pactar un programa setmanal a Ràdio Vic. Li vam posar per títol “Si té explicació no se li troba”. Posteriorment es va incorporar a l’equip en Miquel Colomer. Durant aquests mesos ens ho hem passat bé i crec modestament que l’espai ha tingut qualitat i ha estat rigorós. El primer dia, quan vam acabar, li vaig manifestar em en Joan: “llàstima que no tinguem televisió”. Ell va fer un somriure murri. Al cap de poc Osona Comarca de Mitjans de Comunicació SL es feia càrrec de la gestió del Canal Català a Osona.
Quan ho vaig saber, el primer que li vaig dir amb en Joan va ser: “vull fer televisió”. No vam tardar a posar-nos d’acord. En Jaume Ortiz, el meu soci, també va dir que sí, i vam començar a buscar patrocinadors. Ara “Si té explicació no se li troba” s’emet, en versió reduïda, pel “Canal català de televisió Osona”. Hem canviat varies coses. Continua en Miquel Colomer i hem incorporat altres col·laboradors. Els dijous a les 23’oo ens podeu veure. També es podeu visionar els divendres a les 14’30 i alternativament, el dissabte o el diumenge a les 17 hores. De tot cor, gràcies a tots: als teleespectadors, als anunciants i especialment em en Joan Turró per fer-nos una mica més feliços als que pensem que tenim coses per a dir i en tenim ganes, malgrat que les nostres vides siguin “petites” i a vegades fins i tot contradictòries.

Hi ha coses que t’ajuden a donar-li un sentit a la vida, al dia a dia. Amb aquest programa no pretenem grans fites. Senzillament parlar, dir-nos coses i si aconseguim un somriure còmplice o fer néixer un pensament als nostres receptors en tenim ben prou. Hem deixat la ràdio, la trobem a faltar, però cal ser conscient de les limitacions, malgrat que a me’n Miquel Colomer li sap molt greu.

Ja sabeu a on trobar-nos, nosaltres us hi esperem. Cap mitjà de comunicació té sentit si no hi ha ningú a l’altra banda. Una abraçada.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*