Skip to content

EL “DesGovern” DE CATALUNYA

El “desGovern” de la Generalitat de Catalunya va presentar a principis de juny una iniciativa per a desburocratitzar l’administració, reduir alts càrrecs i amortitzar personal. Concretament aconsellava dissoldre o fusionar 104 organismes. Una setmana després el “desGovern” s’ha tirat endarrere argumentant que per fer tot això cal una modificació legal. Com que els del “desGovern” van carregats de feina no es plantegen aprovar aquests canvis fins després de l’estiu, per tant ja no hi haurà temps per votar el text al Parlament doncs les eleccions ho aturaran tot.

Aquests paios es pensen que els votants som anormals? Ens demanen constants esforços econòmics, però ells no s’apliquen la recepta. Això seria ser conseqüent.

És una vergonya! Si vaig a votar, que ho dubto, que s’oblidin de mi PSC, ERC i ICV. No m’agrada que insultin la meva intel·ligència.

Jo em considero d’esquerres, però si ser d’esquerres és això que fan- si no fos per l’anticatalanisme furibund del PP i perquè CiU no em mereix cap confiança – no em quedaria més solució que cridar : visca la dreta!

Aquest tripartit és un desastre. S’han repartit les quotes de poder però no tenen un pla conjunt per a governar Catalunya. Es barallen sovint i cadascú va a la seva.

Vaig quedar escandalitzat del que guanya el President i la seva esposa. La llàstima és que no ho vaig apuntar. La muller del President ocupa una munió de presidències i càrrecs consultius a empreses i organismes públics, tots ben remunerats (algun d’aquests era potser dels que calia dissoldre o fusionar?) En Carod per no ser menys hi va posar el seu germà, i els d’ICV, des del cotxe oficial, es miren orgullosos el país ple de nitrats, perquè raonen que sense els seus vots no hi hauria un govern “d’esquerres”.

En Montilla, després del sainet de l’Estatut, no s’encara obertament amb els seus socis del PSOE. Els d’ERC -que si no recordo malament es diuen independentistes- recolzen aquesta farsa i els d’ICV, fan discursos sobre la bellesa de les floretes de l’ametller, mentre reparteixen alguna hòstia pel carrer (a vegades justificada).

Aquest vodevil es comença a fer pesat.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*