Skip to content

MATAR ELS FILLS

Estan assassinat als nostres adolescents. Primer ja ho van intentar amb nosaltres. Puta diner! Els més joves no recordareu les famoses campanyes com la de “Soberano es cosa de hombres” o les brutals sobre el tabac. Tot i ser molt greu no té comparació amb el que passa ara.

Abans a altres substàncies tant o més contundents hi tenia accés molt poca gent- un cercle molt reduït- ara s’han generalitzat.

Les metanfetamines, que deriven de la anfetamina- però són molt pures i potents- produeixen un estat d’eufòria i benestar i d’extrema sociabilitat. La cocaïna se li assembla una mica, per l’eufòria i la sociabilitat. Els opiacis, que estan a la baixa, són molt més introspectius. També hi ha els enteògens: substàncies religioses que utilitzen els xamans a les seves tribus especialment en forma de bolets, o el LSD que s’hi assembla. Però allà quan es prenen, es fa amb un respecte extraordinari, per apujar el nivell de consciència. No em deixaré tampoc el hatxis ni els seus derivats. Però us penseu que un avi marroquí, se’l pren de la mateixa manera que els nostres joves? El haixis és un enteògen de baixa intensitat.

Estic en contra de la ilegalització. La prohibició del alcohol als EEUU va ser el germen de la màfia en aquell país, i el deteriorament, sovint, del producte ingerit.

Quan els nostres joves es prenen enteògens o LSD a la discoteca no tenen ni idea que tenen una droga màgica entre mans, extremadament sensible i que cal prendre-la en el seu context, amb un guia espiritual. A més els venen substàncies que no són pures i no saben el que ingereixen.

Ja no parlo dels productes d’anestèsia per a cavalls i d’altres similars per al tractament d’animals.
No siguem hipòcrites, les drogues, de mala qualitat, són a tot arreu. Us penseu que la policia hi pot fer res contra aquest gran negoci, a on hi ha fins i tot Estats implicats? Si penseu això sou com a poc, uns ingenus.

Les substàncies s’han de vendre a les farmàcies. És l’única manera d’acabar amb la màfia. Cal explicar detalladament als nostres adolescents les conseqüències i si a pesar de tot,compren, tenir els collons suficients per acompanyar-los-hi. S’ho mereixen!

One Comment