Skip to content

COM LA BELÉN ESTEBAN

Benvolgut director, senyor Joan Turró:

En Jaume Ortiz i jo, en Llucià Guiteras, ens hem reunit per a preparar el programa de la propera temporada del “Si té explicació no se li troba” que voldríem que comencés el 16 de setembre d’enguany. Hi ha algunes coses que- cordialment- cal aclarir.

Potser té explicació, però no li trobem. No comprenem perquè no podem cobrar uns honoraris similars als de la Belén Esteban a qui paguen més d’un milió de les antigues pessetes per programa.

Tenim la sensació de que està abusant de la nostra bona voluntat. S’equivoca si es pensa que no som capaços de muntar tota mena de “sidrals”. Fins i tot ho podem fer amb més classe. És evident que l’espai no serà exactament el mateix- no es pot tenir tot- però també tindrà seriositat i rigor. Per exemple en lloc de dir “yo por mi hija mato” podem dir: “nosaltres pels nostres fills esgarrapem” o en lloc de dir: “Andrea , coño, comete el pollo”, podem proclamar: “nen, cony, menja’t les escopinyes”.Tenim experiència i no som pas “pesseteros”, però no podem consentir que ens prenguin el poc pel que ens queda.

Com vostè sap el públic sempre té la raó. La audiència es mereix que se la respecti, doncs si vol patates, -és un exemple- no li donarem pas pollastre. En Jaume Ortiz i jo som profundament demòcrates. No dubtem que vostè també ho és- malgrat les seves dèries sobiranistes- per això entenem que cal modificar el programa i adaptar-nos al que és negoci segur. No hi ha res de dolent en això, en les democràcies la majoria té la raó. Per què doncs uns bons professionals com nosaltres, que endemés aporten uns magnífics tertulians al programa, hem de perdre el temps parlant de temes que a moltes persones no els hi interessen ni poc ni molt?

No ens agradaria que es prengués aquesta carta com una amenaça- és evident que ho és- però tenim ofertes d’altres cadenes que valoren el que valem. Voldríem seguir al CCTVO però exigim que se’ns tracti amb un mínim de dignitat. Com la Belén Esteban per exemple.

Esperant la seva resposta, que segur serà per atendre unes peticions justes, aprofitem per a saludar-lo ben cordialment.

Fotografia: www.andandara.com

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*