Skip to content

CARTA ALS REIS MAGS

Estimats Melcior, Gaspar i Baltasar sóc un nen de 7 anys i m’agradaria que no em portéssiu res aquest any. El Tió ja em va fer molts regals.

Fa pocs dies – quan els pares miraven la televisió-, vaig sentir que hi havia al nostre planeta escassetat de cereals i que algunes persones especulaven a la borsa amb aquesta manca d’aliments. No entenc que és això de la borsa però ser que molta gent es morirà de gana. Si us plau, vosaltres que sou Mags no ho permeteu pas. Si podeu també em faria feliç que portéssiu medecines a tots als que les necessiten. També mestres perquè tots els nens del món puguin anar a l’escola.

Hi ha una cosa que us demanaré que em sembla que no està gens bé, però m’agradaria fer feliç al meu pare. Ell sempre diu que caldria calar foc a l’ONU- jo no sé pas que és això-, però com que veig que sovint s’enfada molt amb aquest tema i diu que és un organisme antidemocràtic i que és la vergonya de la humanitat, si podeu incendiar-la – quan no hi hagi cap persona a dintre-, el faríeu content.

El nen Jesús m’ha dit que us digui que torneu a buscar l’or, l’encens i la mirra amb que el vau obsequiar quan va néixer. Vol que ho repartiu entre les persones que ho necessitin.

També estic molt trist quan anem d’excursió amb els pares i no podem veure aigua de les fonts perquè ells em diuen que està enverinada. I sovint tinc set quan anem al bosc.

A la televisió a vegades hi surten persones que s’escridassen i es falten al respecte. És possible emportar-se aquests cridaners? Fan molt de soroll i em fan mal de cap. De fet jo us demanaria que us emportéssiu la televisió però no m’atreveixo perquè a vegades hi veig al pare i em penso que s’enfadaria. La iaia m’explica que hi ha molta gent intolerant- i que no importa pas quina sigui la seva ideologia o creença-, diu que són els responsables de molt del sofriment que hi ha al nostre planeta. Podeu fer-los desaparèixer?

Per acabar us vull demanar un últim favor estimats Reis Mags. Us prego que no en digueu res al pare i a la mare d’aquesta carta que us remeto perquè no sé si s’enfadarien. La iaia m’ha ajudat a escriure-la i és un secret entre ella, jo i el nen Jesús.

Fotografia: Image Results

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*