Skip to content

VIRUS,BACTERIS I MICROBIS

Tota aquesta classe de bitxos que pul·lulen per l’espai ens estan fent a molts ciutadans la vida impossible. Jo mateix he estat víctima d’una atac brutal d’un o varis d’aquests elements indesitjables que m’han deixat baldat. Conec a moltes altres persones que també han estat assetjades sense pietat per aquests microscòpics elements i fins i tot algunes han hagut de ficar-se al llit.

Les famílies s’ho encomanen entre els seus membres, ningú no se’n pot escapar. Ves per on, tant importants que ens creiem i tenim a mitja població malalta. Si això segueix així caldrà tancar alguna empresa per força major. Potser fins i tot patirem manca de personal sanitari, víctimes també de l’atac d’aquests elements. Potser ens caurà la grossa i els legisladors no podran legislar. Els polítics callaran i els programes escombraries no es podran realitzar. Tot això sí que seria una sort.

Estic espantant. Si em quedo a casa tancat tampoc me’n lliuraré. La meva dona o el meu fill els introduiran de l’exterior.

En aquests casos, o sia quan no hi ha cap solució, tan sols queda la resignació. Estem fotuts!

Deia que ens creiem molt importants- els humans-, però en realitat som d’una feblesa extrema. Molta vanitat, molt orgull, una bona dosi de supèrbia i ves per on, uns elements invisibles als nostres ulls, ens noquegen sense compassió.

Si no visquéssim en societat no duraríem ni 4 dies. A mesura que ens tornem més sofisticats la nostra capacitat de suportar el sofriment i les malalties minva de manera alarmant. El gos de casa es passa l’hivern al jardí – i que jo sàpiga-, no s’ha pas constipat. És ell el que em ve a consolar a mi, mentre estic estiregassat al sofà víctima dels microscòpics elements.

Els dels “polvos Fernando” o sia “Frenadol” fan un anunci que diu que si te’ls prens podràs fer vida normal o si no vindrà la sogre a cuidar-te. Que vingui la sogre i em faci un caldo ben calent! Aquests bitxos són resistents fins i tot als obusos.

Si us ataquen rebeu anticipadament la meva solidaritat. No sereu pas els primers. Som dèbils, extremadament dèbils.

il·lustració: www.seaflog.com/buscar-fotos/bacterias-hongos-virus_es.html.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*