Skip to content

HOMES MUTS, SORDS I CECS

No, si ja ho comprenc. Prous problemes tenim cada dia. Treballar per a tirar endavant la família. Comprar-se un cotxe nou, pagar la hipoteca, procurar-se unes vacances merescudes….En el fons som uns covards. Tant ens fot que al nostre planeta molta gent es mori de gana, no tingui educació, ni accés a les medecines i que arreu es vulnerin els drets humans. De fet jo ja vaig complir – me n’oblidava-, cada any faig una donació per a la Marató de TV3.

Cal anar a la nostra, així ens ho van van ensenyar. Els polítics són tots uns mentiders i els culpables de tot. Nosaltres no hi tenim res a veure, no podem pas acceptar que ells són el reflex de la societat en que vivim. Potser, si els ciutadans fóssim diferents ells també ho serien.

De fet escric això perquè tinc mala consciència. No hi ha més sord que el que no vol escoltar. I jo vaig néixer sord i mut.

Encara ho diré més clar, ho faig per a descarregar-me, per a recordar-me la meva pobresa ètica i moral. Després d’aquesta vomitada em podré relaxar.

Pertanyem al partit majoritari – els del qui dia passa any empeny-, i els altres que es fotin.

Som homes grisos, aquells que fan tot el que els hi mana el sistema. No tenim ni volem tenir cap capacitat per a jutjar les coses amb iniciativa pròpia. Som l’home ideal: el que sempre fot el “polvo” del monjo, entre badalls continus d’avorriment.

Un dia un ocell es cagarà sobre el nostre bonic vestit però no entendrem que la natura ens ha tacat de colors perquè despertem d’un son profund. No ho podrem veure perquè també vam néixer cecs, però la nostra submisa esposa ens avisarà i fins i tot posarà el crit al cel i el portarà corrents a la tintoreria. L’Estat de Dret i la policia ens protegeixen. Ningú ens farà mal fins i fins tot potser morirem sense dolor. Com un covards , tal com vam néixer.

Ara ja em sento més bé. L’any proper faré una donació més important per a la Marató de TV3. S’ho mereixen. Són bona gent, que lluiten perquè el món sigui millor. No és pas culpa meva el que passa en aquest planeta. Només faltaria que me’n fessin responsable.

Il·lustració: gifanimados.com/ hombres ciegos.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*