Skip to content

LA “SETMANA BLANCA”

A Catalunya existeix la “setmana blanca”. Els col·legis fan una setmana de festa pel febrer i a canvi recuperen aquests dies començant abans el nou curs escolar. És una gran idea que comparteixo del tot. Malauradament la meva dona m’explica que el proper curs ja la volen treure.

La “setmana blanca” permet viatjar a uns preus molt més barats dels habituals al ser temporada baixa. Ens diuen que cal conjugar la vida familiar amb la laboral i també que cal que els pares i els fills tinguin una bona comunicació. Aquesta “setmana” és ideal per a viatjar, a bon preu, tots junts. La gent que té professions lliberals ho pot arreglar fàcilment i els que tenen feina i treballen per compte d’altri poden guardar aquests dies com a vacances o mirar d’arribar a acords amb l’empresa.

Degut a qüestions personals, encara no resoltes del tot, feia dos anys que no podia viatjar. El lloc més lluny que havia anat era a Port de Llançà. Per això vam decidir amb la família d’anar a passar uns dies a La Gomera. Diuen que quan marxes a qui trobes és a tu mateix. O sia que els problemes viatgen amb tu, però això no és pas del tot cert. A vegades cal allunyar-se de la rutina diària per poder analitzar amb perspectiva tot el que t’està passant. Al cap d’un parell de dies d’arribar a La Gomera em vaig adonar de que estava exhaust mental i físicament. Aquests dos darrers anys havien estat molt durs. Vaig poder fer un anàlisi imparcial de quines eren les meves prioritats. De fet el pactes més importants són els que fas amb tu mateix.

Si mai aneu a La Gomera- una illa preciosa i verda-, no dubteu en elegir l’hotel Jardín Tecina. Té quatre estrelles. Hi ha varies piscines climatitzades a l’exterior, una amb aigua del mar. Extensos jardins, pistes de tennis i padel i fins i tot golf. El servei és molt acurat i el menjat molt bo. Al ser temporada baixa els preus són raonables.

Els canaris són gent amable i oberta. Un record especial per al senyor Pedro Padilla – encarregat de menjador del nostre hotel-, malgrat la molta feina que desenvolupava, sempre tenia per a nosaltres una paraula bonica, que li sortia del cor. Persones com ell fan la vida més agradable.

Il·lustració: www.canarias.foto.com

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*