Skip to content

LA PRIMAVERA AL “CORTE INGLÉS”

“El Corte Inglés” està passant una publicitat per la televisió que és una autentica vergonya. Aquest anunci conté una manca de respecte absolut al sexe femení. No sé si l’haureu vist i si us hi heu fixat, però resumint-ho molt es tracta d’una dona guapa – que deu comprar la roba a aquesta marca comercial -, i que aprofita la seva bellesa per a seduir a homes “idiotes” – això sí, carregats de calés -, que li donen tot. Diners, cotxes de luxe, joies, fins i tot al final es veu com puja en un helicòpter, que se suposa que és del “manso” que la mantén. No li cal intel·ligència, tampoc treballar ni tenir cap mena de valor. M’he pres la molèstia de presentar una queixa al “ Corte Inglés”. Després de múltiples trucades ells mateixos m’han facilitat el número adient. Si ho voleu, podeu presentar les vostres queixes trucant al 932701730, fins i tot us atendran en català.

A la nostra assessoria no hi cap distinció en els salaris per raó de sexe. No comprenc perquè es senyalen unes dades reivindicatives per la paritat i els drets de les dones i es permet publicitat com la que he esmentat, i també distincions salarials per raó de sexe. I els convenis col·lectius què?

Fa poc la directiva del Barça, va tenir una idea estrafolària. En un partit jugat al Camp Nou va decretar que la llotja l’ocupessin exclusivament dones. Aquesta mena d’actes no serveixen per a res, són un brindis al sol. Caldria preguntar-se quin criteri van seguir per a seleccionar a qui calia convidar. Segur que eren dones de polítics o gent ben posicionada econòmica i culturalment. Per què no la van omplir amb totes les dones que treballen per al Barça en serveis de neteja i similars?

Cal recordar que la dona no va poder accedir al sufragi universal fins el segle passat i tan sols en una petita part del planeta? Fins i tot les prostitutes, si ho fan lliurament – i que ningú es faci l’hipòcrita -, exerceixen una feina a on estan discriminades, doncs no tenen dret a cotitzar al sistema de prestacions de la seguretat social.

Que el “Corte Inglés” retiri l’anunci. Si no ho fa, per què comprar-hi res? Això sí que els fa por.

Il·lustració: factorblog.com/…/2006/11/30 maniquies-perfectos-9-fotos

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*