Skip to content

CATALUNYA NO PAGA TRAÏDORS

Aquest article està escrit fa dies. No he volgut publicar-lo fins que passessin les eleccions. Conec algun regidor socialista que té la pell “molt fina”. No he volgut perjudicar als candidats del PSC.

Penso que a les eleccions municipals s’hauria de votar a la persona i no als partits. És vergonyós que les llistes siguin tancades. Segur que molts alcaldes i regidors elegits pel PSC han fet i faran una bona feina.

He sigut respectuós però ara no callaré. Com a mínim els catalans tenim 25 diputats traïdors al Congrés. I aquests 25 pertanyen al PSC per a vergonya de tots.

El seu vot contrari a que el govern central avancés els 145.000.000 milions d’euros que l’Estat ens deu són un cop imperdonable a la qualitat i quantitat dels serveis que ens calen com a ciutadans. És molt maco dir-se d’esquerres però calen diners per atendre les necessitats de tots els catalans. Des de fa anys som víctimes d’un espoli fiscal anual quantificat entre 18.000.000.000 milions i 22.000.000.000 d’euros i aquestes xifres són acceptades pel PSC.
Si els nostres impostos serveixen per a pagar-los-hi el sou, són diners cremats. Aquests diputats botiflers no haurien de percebre ni un ral dels catalans.

Cal dir-ho tot, si els diputats del PP hi haguessin set tots, la votació no l’haguéssim perdut. Però què pot esperar Catalunya d’un partit que no va parar fins aconseguir fer miques l’Estatut? Oportunisme i prou.

Dels bascos tampoc cal esperar-ne res. Ells sempre van a la seva però aquí hi ha qui els idolatre.

El que dol és el vot d’aquests 25 diputats, perquè pertanyen a un partit català i els catalans que els han votat esperen que defensin els seus interessos i la seva qualitat de vida.

No podem tolerar que siguin una simple franquícia del PSOE. Les seves paraules ja no les podrem creure mai més. Que el PSC trenqui amb el PSOE o com a mínim que tingui grup propi al Congrés. Si això no és així no hi altre solució que fundar el PCS (Partit Català Socialista).

S’omplen la boca de federalisme, però la realitat és que -amb honroses excepcions, llegeixi’s: Nadal, Ernest Maragall, Obiols, Tura, Castells- ho diuen per a quedar bé. Els fets treuen i donen raons.

Il·lustració: htpp://www.socialistes.cat

2 Comments