Skip to content

LA INCONSCIÈNCIA DE LA MOSCA

Estava escoltant música i una mosca no deixava d’empipar-me. Jo Portava uns pantalons curts i ella per acabar d’emprenyar, se’m va posar a sobre el genoll. Me la vaig mirar i vaig pensar en la seva inconsciència. Com gosava aquell minúscul animal molestar a “l’homo sapiens sapiens”? Una espècie plena d’orgull, de vanitat, que maltracta la resta d’animals, que es mata entre ella, que permet el dolor, el sofriment i fins i tot la mort de moltes persones que no gaudeixen d’uns mínims drets socials universals, com per exemple la sanitat. L’actitud de la mosca era, sens dubte, irreverent. Vaig pensar en aixecar-me i flitar-la amb el pot de matamosques però en va fer mandra i el final vaig acabar integrant-la com un element més del meu cos. No sé si encara està viva.

Il·lustració: htpp://www.taringa.net/post/imagenes/7779668/Fotos-de-Moscas.html

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*