Skip to content

LA DUQUESSA D’ALBA

S’ha casat la duquessa d’Alba. Com gestioni aquesta senyora els seus sentiments amorosos no és pas de la meva incumbència i per tant no m’interessa el més mínim. Ara bé tot el “muntatge” i l’enrenou que s’hi ha organitzat sí.

La feina dels mitjans de comunicació és la d’omplir pàgines i hores de ràdio i televisió sobre aquest succés? Em sembla lamentable.

Els andalusos són un poble orgullós i valent però cal fer unes reflexions. Tots sabem que a Andalusia hi ha pendent des de fa molts anys una profunda reforma agrària i que la duquessa d’Alba posseeix milers d’hectàrees d’oliveres degudament subvencionades per la CEE. Sobre aquest tema què hi tenen a dir els andalusos? El poc que he vist i llegit ha estat com els sevillans aprofitaven l’ocasió per a fer festa grossa. Potser el PER ha acabat generant en alguns ciutadans d’aquella Comunitat, un “Síndrome d’Estocolm”, que com tothom sap, es caracteritza perquè la víctima s’acaba identificant amb el botxí. Apostaria que, en general, no és pas així.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*