Skip to content

EL O61

Vaig patir una pancreatitis aguda degut a unes pedres dipositades a la bufeta del fel. A l’Hospital General de Vic així ho van diagnosticar, i vaig quedar a l’espera de l’operació quirúrgica.

Qui no ha patit un ensurt d’aquestes característiques no es pot imaginar el dolor que produeix.

L’altre dia es va repetir l’atac. La meva família va trucar al 061(urgències mèdiques de l’ICS) després de més de deu minuts d’espera per a parlar amb un metge, vam penjar. Tornàrem a trucar i la telefonista ens va dir que calia tenir paciència i que si no ens esperàvem tornariem a la cua.

Em vaig aixecar de terra com vaig poder, i vaig trucar a urgències de la meva mútua privada. Em van enviar una ambulància i com que per la quantitat que pago mensualment hi tinc dret, em vaig fer portar a la clínica Corachan a Barcelona. En quatre dies em van fer totes les proves i em van operar.

És llastimós a on hem arribat. Qui no tingui sanitat privada ho té fotut. Els drets bàsics dels ciutadans s’estan esmicolant. És aquesta la Catalunya que volem? Si continuem així, de tant retallar, no quedarà ni el fil del telèfon.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*