Skip to content

EL BARÇA MÉS QUE UN CLUB?

No dubto pas que en l’actualitat el Barça és més que un club. Representa la lluita dels catalans per a sobreviure com a país. Tot i així cal preguntar-se si després de tants anys d’això que en diuen democràcia el fet que encara sigui més que un club és bo per a Catalunya.
Personalment penso que el Barça ha de ser un club i prou. Una enquesta recent mostra que l’associació del Barça amb Catalunya més enllà de les fronteres del que en diem Espanya, tan sols ho relacionen un 4’50% aproximadament dels enquestats.
Que el Barça ho guanyi tot i sigui campió del món genera alegria, però això no resol pas els problemes endèmics del nostre país.
Som els ciutadans i els polítics els qui hem de resoldre les mancances que patim. Dels polítics no me’n refio ni un pèl. Com és possible que amb l’espoli fiscal que patim els catalans, el Govern de la Generalitat no opti per fer una campanya en la qual es demani als ciutadans de Catalunya que no paguem els nostres impostos al Govern de l’Estat?
Per què hem de pagar a qui no ens paga? Que cony és això! És hora de plantar cara, sense por i sense manies. És l’hora de la insubmissió fiscal. Cal ingressar els nostres impostos a un compte de la Generalitat i que el nostre Govern negocii des d’una posició de força amb Madrid. Ja n’hi ha prou d’acotar el cap, de no pagar els nostres metges i infermeres, d’altres funcionaris, farmacèutics etc. perquè no hi ha diners a tresoreria. Posats a retallar són capaços de renunciar a una part del territori i així els sortiria més barat.
Que el Barça ho guanyi tot! Però cal ser conscient que això no ens arreglarà pas els nostres problemes com a ciutadans d’un país maltractat i espoliat fins a límits insuportables.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*