Skip to content

VILLAR DE CAÑAS

A alguns ciutadans de Villar de Cañas (Conca) semblava que els havia tocat la grossa de Nadal. Cava, eufòria, abraçades, cares de felicitat. El que els havia regalat el govern espanyol era la MTC. O sia el cementiri nuclear que allotjarà tots els residus de les centrals atòmiques de l’estat espanyol. Diuen que això suposarà per a la Comunitat de Castella-la-Manxa uns 750 milions d’euros i la creació d’uns 300 llocs de treball.
El qui estava més content era l’alcalde: de nom José Luis Saiz. Quin “pardalet”, Déu meu!
Esperem que mai no hi hagi cap accident perquè després les llàgrimes i els crits d’ajuda es sentiran per a tot el planeta.
Definitivament l’estupidesa humana no té límits. Tindran urani a tones, que més poden demanar?
Jo proposo que per reduir el dèficit fiscal que pateix Catalunya- degut a l’espoli a que estem sotmesos- reclamem a l’Estat que ens aboqui, per tota la nostra geografia, les tones d’escombraries que es produeixen a Espanya. Això sí, a canvi d’un xec que ens faci menys pobres. També reclamo un subsidi indefinit per a tots els aturats catalans de llarga durada que seran els responsables de recollir-les i processar-les.
Visca Villar de Cañas! Un lloc sens dubte que moltes persones aniran a visitar. La capital de l’urani i dels residus tòxics. No es pot demanar més. Sempre hi ha gent afortunada.
Quin cap, Déu meu, quin mal cap!

Il·lustració: htpp://imagenesfotos.com/fotos-de-centrales-nucleares/

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*