Skip to content

A L’AMIC PUNTÍ

Fa pocs dies va traspassar la mare d’en Josep Puntí i Codinachs. Des d’aquesta pàgina li vull transmetre a la família el meu suport i solidaritat.

He titulat: “A l’amic Puntí”. Sí, perquè els humans corfonem massa sovint l’amistat amb la coneixença.

Tenir amics és molt important. Saps que pots comptar amb ells en les tristors i en les alegries.

Vaig patir una malaltia greu, en Josep Puntí mai em va deixar sol. Han passat altres coses a la meva vida i ell sempre ha estat al meu costat. Això sí que és un amic!

Compartim amb en Josep Puntí la delegació a Osona del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona. Mai hem tingut cap problema. Sempre ens hem donat suport. En realitat no som dos delegats. En som un. Quan hi ha un problema o un projecte es parla i no es fa res sense mutu acord.

Gràcies amic. En aquest moments de dol -deguts al traspàs de la teva mare- Dolors Codinachs i Sallés et vull dedicar un petit poema i dir-te públicament que és un plaer compartir amb tu els dies de la meva vida.

La mare em bressolava a dins de la seva panxa/ encertadament o no sempre m’ha estimat/ dreta, esquerra/ esquerra, dreta/ matriu de l’Univers/ vella, velleta, delicada, feta de fils de lli i cotó.

Il·lustració; http://sulca.com/fots-de-mujeres-embarazadas.html

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*