Skip to content

CARME(N) CHACÓN

M’alegro de la derrota de Carme(n) Chacón. No serà la secretaria del PSOE ni tampoc la propera candidata del seu partit a les properes eleccions generals. Estic per obrir una ampolla de cava per a celebrar-ho.

Aquest personatge nefast, afiliat al PSC-PSOE, no ha defensat mai els interessos de Catalunya. Fa poc va declarar, que si el PSC no havia votat mai diferent al PSOE al Congrés era perquè no havia fet falta- quins collons amb la que va caure amb l’Estatut!- També durant la campanya s’ha declarat reiteradament contraria al concert econòmic que Catalunya reclama degut al espoli fiscal continuat que pateix.

Aquesta nena que va de “mona” per la vida tan sols li interessa la seva carrera personal. Hagués estat humiliant que una “catalana” ens traís. De Rubalcaba no se’n pot esperar res, però això ja forma part del guió establert.

Que la Chacón se’n vagi a pastar fang: la seva carrera política està acabada tant a Catalunya com a Espanya.

El PSC té un greu problema. Cada vegada hi ha menys persones que es creuen que sigui un partit federal i que tingui la voluntat de defensar obertament els legítims interessos de Catalunya. O sia és una marca devaluada, malgrat que hi militen persones d’indubtable tarannà catalanista.

Al PSC li sobra la C i perquè no dir-ho, també la S. El més trist de tot això és que persones vàlides, que es presenten- per exemple- a les eleccions municipals, surten llastrades per culpa d’una marca en la que cada cop menys persones hi confien.

 

Il·lustració: htpp://www.20 minutos.es/minuteca/Carme-chacon

 

 

 

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*