Skip to content

L’AEC MANLLEU A SEGONA B?

En primer lloc caldria entrar a la promoció i després guanyar l’ascens. Llàstima del penal fallat en temps de descompte contra el Terrassa.
La segona B és una categoria ruïnosa però quan recordo aquelles temporades que hi vam militar i fins i tot vam jugar diverses vegades la promoció a segona A, se’m posa la pell de gallina. Que gran!
No ajuda tampoc la crisi que patim. Ara bé, si existís la possibilitat de jugar a segona B, discrepo dels que ho descarten- sense més consideracions- per econòmicament insostenible. És un tema molt delicat i en el que cal ponderar alguns supòsits.
Fins a quin punt les castigades empreses de Manlleu estarien disposades a col·laborar? Jo em comprometo públicament a que l’assessoria Llucià Guiteras SL -dins de la seva modèstia- hi col·labori.
Es podrien crear també uns carnets especials per a persones que modestament hi volguessin aportar alguna quantitat.
Recordo que quan una colla de manlleuencs vam decidir implicar-nos a fons per a salvar l’edifici del “Coro”, certes persones ens titllaven de “sonats”. La realitat final és que vam aconseguir els diners. Vam adquirir l’immoble i en vam fer donació a l’Ajuntament.
Una de les coses que fa més mal – per superar la crisi que patim- és que s’ha instal·lat un discurs negatiu que no aporta res de bo. Afirmo que no hi ha res impossible i que el pensament positiu- inclòs quan les coses no van bé a nivell econòmic o personal- és bàsic per a superar els problemes.Manlleu no ha de renunciar a res i sense pretendre tenir raó, crec que les coses s’han de valorar tranquil·lament.

Il·lustració: www.facebook.com

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*