Skip to content

I ARA QUÈ SENYOR MAS?

I ara què senyor Mas? Ara que ja no li queda ni el Barça per amagar la humiliació constant que patim els catalans a mans de l’Estat espanyol què pensa fer? Seguir pactant amb el PP a Catalunya?
Vostè insulta la meva intel·ligència quan parla de realitzar un pacte fiscal amb l’Estat espanyol.
No ho sap que el PP té majoria absoluta al Congrés i que no necessita els seus vots per a res? Quina és la seva força? No hi haurà pacte fiscal ni res que se li assembli. La nostra llengua seguirà sent atacada sense pietat. L’espoli fiscal continuarà cada cop amb més força. Insisteixo: i ara què senyor Mas?
Molts catalans en tenim els “pebrots” plens, de veure com els nostres drets socials són retallats sense pietat.
Quin és el seu pla B? Cap. Vostè -a qui no nego el seu sentiment catalanista- juga amb la il·lusió d’alguns catalans, mentre es manté ferm a la seva poltrona.
Volem escoles amb els mitjans necessaris; serveis sanitaris a l’alçada del que paguem; autopistes gratuïtes com tenen al sud d’Espanya; funcionaris que es guanyin el sou treballant, però que cobrin el que és de justícia; pensionistes que no vegin rebaixada la seva prestació; serveis socials justos i modèlics; bancs i caixes que facin circular el diner; un corredor mediterrani; que els desnonats- per no poder pagar la hipoteca- no quedin embargats per tota la vida vida i un llarg etcètera, que vostè no ens pot donar perquè en molts casos no té competències i a més té la caixa buida i està carregat de deutes i això a Madrid tant els hi fot.
Res de res de res, senyor Mas, per aquest camí res de res.
Insubmissió fiscal i independència. O potser vostè sap alguna altre manera de sortir d’aquest atzucac? Com li deia: i ara què senyor Mas? Anem de dret al precipici. Això sí, considero que vostè, quan ja no sigui President té prou dignitat per no acceptar- com va fer el senyor Montilla- el càrrec de senador a Madrid.

Il·lustració http://www.ara.cat/

Article publicat al setmanari Osona Comarca

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*