Skip to content

MANLLEU I L’AEC MANLLEU

De magnífic vull qualificar l’article signat per l’Àlex Garrido en l’anterior edició d’aquest setmanari.
Manlleu passa per un bon moment. Certament hem de conservar i potenciar l’esperit de la Plaça (en) cantada. Aquell punt culminant de més de mil nens cridant espontàniament: Manlleu! Manlleu! Manlleu! En aquests temps a on els mitjans de comunicació tan sols donen notícies negatives no ens podem permetre el luxe de caure en un estat de depressió que ens tregui totes les energies. Ara justament cal ser més positiu que mai!
També cal parlar de l’AEC Manlleu. La institució esportiva i cultural més important de la nostra ciutat passa per un moment molt dolç. Hem eliminat al filial de Las Palmas i ara ens toca provar de fer el mateix amb el Binissalem. Si ho aconseguíssim ens ho jugaríem tot en una última ronda.
La directiva de l’AEC Manlleu, socis, simpatitzants i jugadors, es mereixen la felicitació de tots els que estimem la ciutat perquè passegem el nostre nom arreu. Sortim a la premsa i això és una publicitat impagable i una bona dosi d’autoestima.
El qui serà el president de l’AEC Manlleu la propera temporada -en Josep Anglada- em confirmava fa pocs dies que en cas de que aconseguíssim pujar a segona B no hi renunciaríem. Hi estic d’acord. També amb el seu planteig: tenim un equip juvenil a la divisió d’honor. Continuaríem amb la mateixa estructura de l’equip actual i aprofitaríem l’excel·lent pedrera. No s’hipotecaria el club. Si tornéssim a baixar- no passaria res- seguirem a tercera divisió on ja militàvem i el club no hauria quedat hipotecat. Els desplaçaments no serien un problema doncs ens tocaria jugar molts partits al País Valencià- molt a prop de casa- i a les Balears estan subvencionats per la Federació. També vol potenciar l’aspecte cultural de l’entitat. Per alguna raó portem una C al nostre nom.
Manlleu no ha de renunciar a res, tan sols cal fer les coses amb sentit comú. Els covards i les persones negatives com més lluny millor.
Nota posterior a l’article: AEC Manlleu 1 Binissalem 1. L’eliminatòria es posa difícil però no em desdic de res del que havia escrit amb anterioritat. Visca Manlleu i l’AEC Manlleu!

il·lustració: http://en.wikipedia.org/wiqui/File: AEC_Manlleu.png

Article publicat al Diari de Manlleu

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*