Skip to content

BIQUINIS SENSE PISCINA

Em dirigia amb el cotxe cap a Sant Celoni quan de cop i volta vaig quedar al·lucinat. Hi havia una senyora estupenda- amb biquini- asseguda a la vora de la carretera amb un para-sol de tots colors.
Jo- quan fa calor- sempre porto un banyador i una tovallola al maleter del cotxe per si de cas. Com he dit, feia molta calor i l’aire condicionat del cotxe, sovint està parat perquè m’afecta la gola.
Em vaig aturar i em vaig dirigir a la senyoreta, tot preguntant-li a on era la piscina. Em va contestar: “ són cinquanta euros”. Bé vaig dir jo: “ho trobo car però és molt lluny la piscina?” La senyoreta es va enfadar i em va dir de males maneres: “tu ets curt o què?” No tenia ganes de discutir així que vaig girar cua i vaig seguir el meu itinerari . Collons! Al cap d’uns dos kilòmetres una altra senyoreta espatarrant amb el seu para-sol. Vaig tornar a parar i la conversa va ser més o menys la mateixa però més pujada de to. Al final em va dir: : “escolta encantat, seixanta euros i fotem un “polvo” que te’n recordaràs tota la teva puta vida. Després ho vaig entendre tot. Com puc ser tant idiota!Vaig marxar calent com una moto ( de la calor eh!).
He volgut fer un preàmbul divertit però ara em posaré seriós. Vivim en una societat hipòcrita i farisea. Sempre i arreu hi ha hagut prostitució, doncs que la legalitzin d’una vegada. Que hi hagin uns locals adequats i un control sanitari estricte. Que les treballadores del sexe paguin els seus autònoms i impostos. Què cony és això de no pagar quan parlem d’un negoci que mou cents de milions cada any! La policia ha de perseguir als proxenetes però no podem pas prohibir la decisió d’una persona, per equivocada que ens sembli. Pitjor és que cada dia morin molts nens per manca de medecines i aliments. I què, posem el crit al cel?

Il·lustració: http://www 2o minutos.es/minuteca/prostitucion

article publicat al Dirai de Manlleu

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*