Skip to content

UN INCIDENT DESAGRADABLE

Havien de venir els paletes a canviar la porta del jardí. A mi m’atabala la fressa. Així doncs el nen- que té deu anys- i jo, vam decidir de marxar un parell de dies a Empuriabrava. La meva dona no va poder venir per compromisos laborals inexcusables.
Vaig elegir un hotel per Internet. Greu error. Vam arribar cansats i després de dinar li vaig proposar al nen de llogar una barca- de les que no necessiten llicència- i anar a voltar pels canals.
Hi vam estar més de tres hores. Li vaig dir: “porta la barca!” S’ho va passar “pirata”.
Al vespre estàvem exhausts i vaig decidir sopar a l’hotel i anar a dormir d’hora. Quan vam arribar al migdia ja no em va agradar el tracte a la recepció de l’hotel “Portofino Wellness” ubicat a Empuriabrava doncs jo li parlava – al que suposadament va resultar-ne el director- en català i ell em contestava en castellà. També portava una samarreta amb la bandera espanyola i un toro dibuixat. Respecto la seva llibertat sobre la vestimenta però crec que si coneixes la llengua del client has de fer un esforç. A la terrassa exterior- que donava al carrer- hi havia un home molt excitat, cridant frases insultants contra els catalans. Estava ebri. No vaig poder més i li vaig dir educadament: “ si li plau faci el favor de ser més respectuós”. La seva resposta va ser aixecar-se insultar-me i fins i tot va intentar donar-me un cop de puny sense èxit. Va intervenir el director de l’hotel violentament i tot cridant: “!no le toques que es mi padre!”. El vaig advertir que era periodista doncs col·laborava en premsa escrita i televisió i que els fets sortirien publicats. El molt fatxenda em va contestar que si ho feia presentaria una denúncia. El vaig avisar que jo també, però que seria una querella criminal per denúncia falsa i que em reservava els drets a interposar una demanda jurisdiccional a la jurisdicció civil per danys morals al meu fill (si actués exclusivament per interès econòmic, segur que la presentaria, i en trauria un bon grapat de diners. Els jutges valoren molt el fet de que certes coses passin davant de menors)
Vull fer dos matisos més. La foto de l’hotel és enganyosa. Allà tan sols hi ha les habitacions i la piscina. Tots els serveis són a l’altre banda del carrer. Una via molt transitada i perillosa.
Finalment dir-vos que eviteu utilitzar els servis de TripAdvisor. Malgrat que no era l’empresa amb qui jo havia contractat el servei, em vaig donar d’alta i vaig remetre un comentari -sobre aquest hotel- en català. La seva resposta va ser que el traduís a un altre idioma doncs no publiquen comentaris en la nostra llengua. Per descomptat m’hi vaig negar.

Il·lustració: booking.com

Article publicat al Diari de Manlleu

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*