Skip to content

GRÀCIES SENYOR MAS

Benvolgut President en funcions de la Generalitat de Catalunya. Li escric des del cor. Primer permeti’m que li digui que no sóc un votant habitual de CiU.
Això no és privatiu perquè que públicament li declari la meva admiració. Per primera vegada un candidat de CiU ha parlat amb tota claredat. Vostè es va jugar la cadira perquè el poble català es manifestés lliurament a les urnes sobre si volia o no la independència. Això demostra honestedat i valentia.
No es deixi arrossegar per uns resultats que ningú esperava i que sense dubte són dolents. Ha guanyat les eleccions però ha perdut dotze Diputats. Hi ha quelcom més important: la defensa del què un pensa. Vostè ha demostrat que és coherent.
Li prego que vigili amb els seus companys de viatge. El senyor Duran i Lleida no és de fiar. Les seves declaracions abans i durant la campanya l’han perjudicat greument.
Alguns li demanaran que presenti la dimissió. Li prego que no ho faci. Catalunya necessita persones com vostè.
Hi ha alguns catalans, als quals respecto, que no entenen que seguir amb Espanya- que no ens estima i ens espolia econòmicament- empitjora la nostra qualitat de vida i posa en perill la dels nostres fills. Què hi farem!
Pensi que també podem fer una lectura positiva. L’independentisme ha guanyat clarament les eleccions. Així doncs- més que mai- cal convocar un referèndum. El més aviat possible. Som majoria. Desitjo que trobi els suports necessaris per tirar endavant aquest projecte.
Jo no pertanyo a cap partit, ni vull fer-ho. No puc revelar el vot de la meva esposa però li diré que li té una gran estima.
Li he dit que li parlaria amb el cor. No l’enganyaré. Tampoc als meus lectors. No tinc un partit o coalició a qui voto fidelment. A vegades ni tan sols ho faig. En aquestes eleccions vaig votar ERC. Espero que sàpiguen llimar les diferències i facin un front comú que ens porti a la plena sobirania.
Crec que en aquest tema ICV i les CUP també ajudaran malgrat les importants diferències ideològiques.
Gràcies senyor Mas. El món ja sap que els qui volem la independència som majoria a Catalunya.
Rebi la meva cordial i respectuosa salutació. Li prego que transmeti al senyor Duran i Lleida que mai aniria a sopar amb ell.

Article publicat al “Diari de Manlleu”

Il·lustració: www.20 minutos

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*