Skip to content

LES INCONGRUÈNCIES DE LOQUILLO

Hi ha dies que tens mals moments. Això em va passar el dissabte al vespre. No em trobava massa bé per problemes al sistema digestiu. La meva companya ja era al llit, el nen també i els gossos dormien al meu costat. Anava canviant de canal de televisió sense concentrar-me en cap. Al final em vaig aturar en un que li feien una entrevista a Loquilo.

Primer que res dir que vaig al·lucinar amb l’entrevistador. Quina vergonya aliena! Reia les gràcies a l’entrevistat sense aprofundir en cap tema. Sense voler ser pretensiós, a Osona som bastants els que ho haguéssim fet molt més bé.
El Loco va dir que el seu pare, emigrant de l’Aragó, li havia ensenyat els valors del treball i l’honradesa . Es va descuidar potser d’ensenyar-li que cal ser agraït quan has de marxar de casa perquè no hi ha futur i la comunitat que t’acull- en aquest cas la catalana- t’obre les portes? Ho dubto. Més aviat crec que és vostè qui ho ha oblidat amb la seva actitud fatxenda i maneres d’intel·lectual de poca volada.
Va dir que el què calia era que s’obrissin les llistes electorals i que la gent votés, però es va mostrar contrari al dret a decidir dels catalans .Si senyor, això és ser congruent! També va manifestar-se com un profund demòcrata però en canvi va criticar la cadena humana de l’Onze de Setembre. No era un acte democràtic senyor Loquillo?
Es va queixar de l’IVA que s’aplica a la cultura. Amb això estem d’acord.Va explicar que era un petit empresari que es jugava els diners i que això no ajudava. Que l’anterior temporada havia fet 45 actuacions a tot Espanya però cap a Catalunya i va manifestar que se sentia discriminat.
Vostè es proclamarà molt demòcrata però en canvi no respecta que molts catalans- pels motius que siguin- passem dels seus concerts. Pretén potser, dir-me com m’haig de gastar els meus diners?
Em penso que vostè encara està al seu “Cadillac solitario”, però no ebri per un desamor com explica a la seva famosa cançó- que per cert no crec que escrivís vostè- més aviat penso que està ebri d’odi als que no pensem igual que vostè i els seus amics de Ciutadans.
Animi’s home, que d’incongruències en tenim tots, i vostè ja té un Cadillac i tampoc està tan sol. Li vaticino que Ciutadans traurà un bon resultat a les properes eleccions.

Il·lustració: 2 bp blogspot.com

Article publicat al bisetmanari El 9NOU