Skip to content

“HOLA, SOY ESPERANZA GRACIA”

 

Si algun dia no tenen són o els plau perdre el temps, els hi aconsello que posin la televisió a la matinada. Bingos, ruletes, telèfons eròtics, tarotistes …En definitiva una fauna que explica culturalment el nivell de les espanyes .
Permeteu que reconegui que no hi entenc res d’astrologia però conec persones que en són professionals seriosos i que em mereixen tots els respectes.
Una altra cosa són els xarlatans i les grans cadenes mediàtiques de televisió que sense cap escrúpol es dediquen a robar- amb el vist i plau de l’Estat, que no protegeix als ciutadans- a persones, normalment d’un nivell cultural baix i que estan angoixades per algun succés concret. Trucar als prefixes 806 és molt car. Aquí hi ha el negoci (negació de l’oci).
Últimament sona el telèfon i el visor marca un número estrany. Els despenges i es pot sentir: “Hola soy Esperanza Gracia, si tienes algún asunto que te preocupa…” i més o menys segueix amb aquesta mena de cantarella.
Des d’aquestes línies em dirigeixo a la senyora Esperanza, ja que jo no disposo de cap telefon amb el prefix 806.
Primer que res cal que sàpiga que som col·legues. Doncs posseeixo un diploma acreditatiu conforme vaig fer un curs a distància a l’escola de tarotisme que dirigia l’ex tresorer del PP senyor Luís Barcenas.
Li auguro que farà molts diners, la qual cosa no estarà exempta de problemes. Sobre l’amor em cal expressar-li que les cartes no són clares. Hi veig problemes a mig termini.No la beneficia en absolut el trànsit de Venus que s’acosta a l’orbita de Plutó
Li cal un canvi d’imatge que l’afavoriria molt i podria tenir conseqüències positives en el tema amorós que com li he dit em sembla dubtós.
Detecto una situació desagradable imminent. Tindrà problemes amb algun organisme de l’administració de l’Estat o amb la justícia. Aquí les cartes són contundents
Jo mateix, que estic inscrit a la llista Robinson ( pensada pels que no volem rebre cap tipus de publicitat, escrita o oral) i que és d’obligat compliment a l’Estat Espanyol m’estic pensant en presentar una denúncia a l’Agència de Protecció de Dades ,fart de les seves trucades.
Rebi la salutació cordial del seu col·lega, especialista en visionar el futur i especialment el passat.
Article publicat al bisetmanari el 9Nou