Skip to content

PODRÉ TORNAR ENRERE

 

 

 

Il·lustració:www.musica.com>S

 

 

 

 

 

 

Com ja sabeu , sovint, els article que publico al Diari de Manlleu els inspiren algunes cançons. Avui li toca a una de molt especial: “Podré Tornar Enrere” de Sopa De Cabra.La lletra és d’una sensibilitat extraordinària i si l’escoltes amb atenció se t’escapen les llàgrimes dels ulls. Una cançó dedicada als addictes, als desesperats i als perdedors en general.

Reprodueixo la segona part de la cançó: “podré tornar enrere quan estigui massa lluny. Podré tornar enrere quan ja sigui massa tard (bis). Són germans d’un camí que no ha tingut, mai sortida ni final. Saben bé, que el futur és la foscor i que el negre és el color, d’una bandera, bruta i plena de sang que els hi han posat a les mans. Però no es rendeixen, somien il·lusions, fent himnes de cançons i criden: podré tornar enrere quan estigui massa lluny, podré tornar enrere quan sigui massa tard!”.
En un acte d’una gosadia extraordinària i que em perdonin els Sopa De Cabra, he modificat- al meu lliure albir- part de la lletra del tros de la cançó que he reproduït i finalment ha quedat així: podré tornar enrere quan ja estigui massa lluny. Podré tornar enrere perquè mai és massa tard. (bis). Són germans d’un camí que sí que té, una sortida i un final. Saben bé que el futur és la claror i que el blanc és el color, d’una bandera, neta i plena d’amor que han agafat amb les mans. I no es rendeixen, somien il·lusions mentre lluiten contra els plors i criden: Podré tornar enrere quan ja estigui massa lluny! Podré tornar enrere perquè mai és massa tard!
Aquest és el meu desig per a totes les persones que pateixen. Aquest és el meu crit
perquè ningú es rendeixi ni se senti culpable. Aquesta gent són les persones que jo estimo. Les que lluiten per aconseguir una transformació radical del seu patiment. Pas a pas, a poc a poc però amb una voluntat indomable de sortir de la foscor i caminar cap a la llum. Aixecant-se novament cada cop que cauen.

Article publicat al Diari de Manlleu

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*