Skip to content

” VOLANDO VOY, VOLANDO VENGO”

Aquesta vegada no és cap narració inventada. És un fet real , com la vida mateixa. Encara estic al·al·lucinant. Quan vaig llegir la notícia al 9 NOU no m’ho podia creure. Trobareu amplia informació d’aquest fel en aquest setmenari.
Per si algú no ho ho sap faig un petit resum: un paio de Manlleu va als Mossos i denúncia que l’han atracat tres individus a casa seva. També manifesta als Mossos que li han robat diners, un telèfon mòbil, una cadena d’or i caixes amb un quilo de marihuana. Genial el col·lega! Ell mateix es denúncia. Havia d’anar més fumat que un pardal a dalt de la xemeneia d’una fàbrica. Dos collons, si senyor!
Els Mossos van a casa seva per investigar el robatori denunciat i hi troben al garatge tota una instal·lació pel cultiu i l’elaboració de la “maria”. No hi mancava de res. Un habitacle folrat amb paper d’alumini i a l’interior hi havia un aparell d’aire condicionat, diverses làmpades destinades a la calefacció de les plantes, diferents temporitzadors i productes destinats al cultiu. “¡Toma ya!”.
La marihuana que conrea aquest senyor ha de ser de primera qualitat perquè si no no s’explica, de cap manera lògica, que denuncies als Mossos el robatori de què va ser objecte.Devia d’haver fumat a cor que vols.
D’això s’en diu tenir-los ben posats i un cap clarivident.
Però és que encara no s’acaba aquí: al jardí hi tenia deu plantes de marihuana i algunes d’elles feien més de dos metres. “¡Olé tus cojones!”.
Evidentment va acabar detingut. Si jo fos el jutge l’absoldria del delicte contra la salud pública doncs sempre he defensat que les drogues s’han de legalitzar perquè són a tot arreu i cal acabar amb la màfia. Ara bé, li imposaria una condemna per idiotisme integral no inferior a vint anys i un dia, sense ingressar però a la presó, a canvi de donar conferències gratuïtes a diverses universitats.
De jove havia fumat herba però ho vaig haver de deixar perquè em generava ansietat. Si no fos per això intentaria compar-li tota la plantació. Aquesta herba ha de portar uns alcaloides tant poderosos com per enviar-te a la lluna de pet i de regal obsequiar-te amb tres voltes per tot l’univers.
Sí, definitivament a vegades val la pena llegir la premsa i al·lucinar amb mitjans naturals.
Ara ja no hi ha temps però pel 2015 proposo a l’Ajuntament de Manlleu que aquest paio, faci el pregó de la Festa Major. Això sí, ben fumat de la seva ja famosa herba. És clar que si el tanquessin a la presó això no seria possible, però un personatge així és capaç de tot. D’entrada li aconsello la cançó del Camarón de la Isla- al qual li agradava amb delit la marihuana- titulada “Volando voy, volando vengo” i com és lògic no arribava mai perquè com segueix dient la lletra de la cançó, amb el globus que portava : “por el camino yo me entretengo”.

Article publicat al Diari de Manlleu

Il·lustració: es.123rf.com/imagenes-de…/marihuana.html

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*