Skip to content

LES ALES DE RED BULL

Als EEUU un jutge va arribar a la conclusió que la campanya de l’empresa que fabrica la beguda Red Bull, al contrari del què diu la publicitat, no fa créixer ales.
Els denunciants van interposar una demanda doncs s’havien pres la beguda i d’ales res de res.
La companyia ha estat condemnada a pagar 10 euros a cada consumidor que l’havia denunciada o també es pot optar per un xec de 15 euros per adquirir productes fabricats per ella.
El Red Bull porta gran quantitat de cafeïna (sembla que l’equivalent a uns 2 cafès per envàs) ,taurina que regula funcions neurològiques, sacarosa i glucosa i també aigua.
El consumeixen, bàsicament, sol o barrejat amb alcohol els joves quan surten de “marxa” a les nits.
La sentència és genial. Publicitat enganyosa diu el jutge. Una sentència com aquesta seria una bogeria del tot impossible a l’Estat espanyol.
Per si de cas però a Red Red Bull Espanya no s’han quedat quiets. Continuaran mantenint la seva publicitat a l’Estat espanyol però tenen un pla B per si la cosa se’ls complica jurídicament.
S’inscriuran com a partit polític i així podran seguir fabricant el producte i dir el que els doni la gana malgrat sigui tot una falsedat i vendre’l a Espanya amb tota trinqui·litat sense perill de demandes ni denúncies.
Faran un programa electoral on diran que Red Bull et converteix en un coet a propulsió capaç de donar 200 voltes al sistema solar sense aturar- se ni un moment.
També prometran que prendre Red Bull fa créixer el penis de forma ostensible. Que els orgasmes s’allarguen més tant en l’home com en la dona i que a les persones del sex femení dels mugrons els regalima llet i mel afrodisíaca.
Quan es comprovi que totes aquestes promeses no són certes no els podrà passar res. És tradició a l’Estat espanyol mentir descaradament als programes electorals. Fins i tot fer tot el contrari del què es promet i sortir-ne impune. La mentida està tan instaurada, que moltes persones fins i tot tornen a votar a qui els ha enganyat.
No seria just anomenar partits “Red Bull” a tots els que es presenten, ni posar a tots els polítics al mateix sac però està comprovat que la mentida sistemàtica els fa créixer les ales. S’enfilen ràpid, ales ajudeu-me i corren a tota velocitat com aquests pilots que defensen el nom de Red Bull al mundial de formula 1. Sempre però n’hi ha algun que acaba a la presó per conducció temerària o per frenar massa tard.
Definitivament,s’ha comprovat empíricament.Red Bull no fa créixer ales. Així ho diu la justícia i aquesta no s’equivoca mai perquè és infal·lible i no està forta en metàfores.

Il.lustració: htth://www.gastromiacya.com

Article publicat al bisetmanal el 9 NOU

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*